Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DEGUSTORIUM 2022

22. mája 2022 @ 10:00

Milí fanúšikovia dobrého jedla, prípravy na 3. ročník festivalu remeselných potravín Degustorium 2022 sú v plnom prúde!

Náš tím pre vás pripravuje už zaujímavý program, v rámci ktorého vám budeme chcieť sprostredkovať čo najkomplexnejší pohľad na kvalitné remeselné potraviny, ale i na to, čo všetko dokážete ich kúpou ovplyvniť.

Hlavnou témou 3. ročníka bude Ovčiarstvo & Salašníctvo, ale tešiť sa môžete samozrejme aj na ďalšie:

✨ Kvalitné remeselné potraviny ako súčasť našich všedných dní

✨ Slow Food & Klimatická kríza & Slovensko

✨ Vzdelávanie o potravinách

✨ Mestské farmy

✨ Aliancia šéfkuchárov & Slow Food

✨ Slow Wine

✨ Komunity Slow Food – Naše TRHY – Earth Markets

✨ Archa Chutí & Prezídiá Slow Food

&

✨ slow TRH – trh s kvalitnými a tradičnými produktmi zo Slovenska a zahraničia & ich producenti

Viac informácií o programe a hosťoch už čoskoro!

Téma kvalitných potravín a zdravej výživy je v súčasnosti vnímaná veľmi intenzívne a preto by sme radi prišli s inšpiratívnymi témami, predstavili vám zaujímavé úspešné projekty zo Slovenska, ale i zo zahraničia a rovnako ako v minulých ročníkoch chceme dať priestor rodinným farmám, manufaktúram a všetkým, ktorí pri svojej práci dokážu zhodnocovať kvalitné potraviny.

KEDY A KDE?
Nedeľa 22. 5. 2022 / Stará tržnica, Námestie SNP 25, 81101 Bratislava

VSTUPENKY
Predpredaj vstupeniek spustíme čoskoro.

Pre viac informácií sledujte náš web www.degustorium.sk/
FB: www.facebook.com/Degustorium
IG: www.instagram.com/degustorium/


Organizátor: Slowfood Pressburg
Generálny partner: Yeme, plnochutné potraviny
Partneri: Skutočne zdravá škola, Stará tržnica

Details

Date:
22. mája 2022
Time:
10:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/198106549016547

Venue

Stará tržnica
Námestie SNP 25
Bratislava, 81101 SK
+ Google Map

Zmena programu vyhradená. Uvedené údaje sú len informačné.
Stránka Rýchle.sk nie je organizátorom podujatí.
Obrázky podujatí môžu podliehať autorským právam.