Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

  • Táto udalosť už prebehla.

Exkluzívny NOVOROČNÝ koncert s orchestrom na zámku 2024

13. januára 2024 @ 20:00

Exkluzívny Novoročný koncert na zámku sa odohrá 13.januára 2024 pod taktovkou známeho slovenského dirigenta Adriana Kokoša v sprievode 22 členného symfonického orchestra🎻🎼

Zažite nevšedné chvíle s nádhernou hudbou a skvelými interpretmi. O hudobný sprievod sa postará etablovaný orchester SLOVENSKÍ SYMFONICI. Prvýkrát vystúpi v historických priestoroch zámku Šimák charizmatický slovenský dirigent Adrian Kokoš, ktorý pravidelne spolupracuje s domácimi a zahraničnými hudobnými telesami, významnými osobnosťami slovenskej, ale i medzinárodnej hudobnej scény.

Novoročný zámocký koncert sa bude niesť v duchu nóblesných viedenských valčíkov, pekelných galopov, bravúrnych ouvertúr a temperamentných čardášov. V podaní skvelej sopranistky Heleny Becse Szabó zaznejú známe árie, či nádherné hudobné skvosty rakúskej, maďarskej a slovenskej operety. Tešiť sa môžete aj na hosťujúceho sólistu Slovenského národného divadla a Štátnej opery v Banskej Bystrici Romana Krška, ktorý svojim farebným barytónom uvedie napríklad populárnu áriu toreádora Escamillia, z Bizetovej opery CARMEN a okrem iných piesní, zaspieva aj najchytľavejšiu áriu Boniho JOJ CICA, z Kálmánovej operety Čardášová princezná. Nemôžu chýbať ani ľúbezné duetá, ktoré len umocnia sviatočnú atmosféru novoročného koncertu.

Podrobnosti

Dátum:
13. januára 2024
Čas:
20:00
Udalosť Kategória:
Webstránka:
https://vstupenky.zamokpezinok.sk/event/EXKLUZIVNY-NOVOROCNY-KONCERT-s-ORCHESTROM-dirigent-Adrian-Kokos

Miesto udalosti

Šimák Zámok Pezinok
Mladoboleslavská 5
Pezinok, 902 01 SK
+ Google Map

Zmena programu vyhradená. Uvedené údaje sú len informačné.
Stránka Rýchle.sk nie je organizátorom podujatí.
Obrázky podujatí môžu podliehať autorským právam.