Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

  • Táto udalosť už prebehla.

Deň vo vinohradoch 2024

7. septembra 2024 @ 11:00 19:00

Deň vo vinohradoch 2024

Deň vo vinohradoch,
na september sme pre milovníkov putovania po Malokarpatskej vínnej ceste pripravili Deň vo vinohradoch, keď Vás malokarpatskí vinári nepozvú do pivnice, ale do vinice. Pretože víno treba spoznávať od koreňa, nie iba v tej ľahko konzumovateľnej podobe. Tak nezabudnite a 7. september si zarezervujte vo svojom kalendári na toto podujatie, ktoré veríme, že Vás nesklame.

Putovať sa bude nie po pivniciach, ale po vinohradoch, aby ste mali možnosť vidieť krajinotvorný prvok – vinič a ochutnať hrozno z odrôd, z ktorých naši vinári dorábajú víno a samozrejme ochutnať práve to víno z minuloročnej produkcie.

Vstupné je 20 Eur a v balíčku na Vás čaká ochutnávka vo vinohrade, bonus na nákup vína v hodnote 5 Eur, degustačný pohár, orientačná mapa a krásny zážitok aj vďaka sprievodným podujatiam ako živá hudba, opekanie priamo vo vinohrade.


Nezabudnite 7. september 2024 od 11,00 do 19,00 – vstupenky si budete môcť zakúpiť priamo u vinárov alebo prostredníctvom objednávkového systému, ktorý nájdete na našej stránke od 1.8.2024. Viac informácií na www.mvc.sk

Na stretnutie s Vami sa tešia členovia Združenia Malokarpatská vínna cesta

Podrobnosti

Dátum:
7. septembra 2024
Čas:
11:00 – 19:00
Udalosť Kategória:
Webstránka:
https://mvc.sk/podujatie/den-vo-vinohradoch-2024

Pezinok

Zmena programu vyhradená. Uvedené údaje sú len informačné.
Stránka Rýchle.sk nie je organizátorom podujatí.
Obrázky podujatí môžu podliehať autorským právam.