Piatok, 27. marec o 19,00 hod.: Degustácia Cava Pere Ventura
Macabeo, Xarello a Parellada… Neviete si spomenúť, čo to je? No sú to základné odrody, z ktorých sa vyrába povestná CAVA, šumivé víno, ktoré sa vyrába tradičnou metódou sekundárnej fermentácie vo fľaši (tak, ako aj champagne) a o ktorom v našich zemepisných šírkach až tak veľa nevieme. O rozmanitosti CAVA, jej špecifickosti, spôsobe zrenia, oberania hrozna a pod. Vám príde porozprávať exportná manažérka Olga Verchenko od výrobcu PERE VENTURA. PERE VENTURA je rodinné vinárstvo z Katalánska, ktoré sa v roku 2019 podľa časopisu Wine & SPIRIT umiestnilo v prvej stovke vinárstiev sveta a ktoré už dávnejšie prešlo na princípy ekologického hospodárstva…
Zoznam degustovaných vín :
1. Primer Brut Reserva
2. Tresor Nature Reserva
3. Tresor Brut Reserva
4. Tresor Anniversary Brut Grand Reserva
5. Vintage Brut
6. Gran Vintage Brut
7. Vintage Rose Brut
8. Tresor Cuvee Brut Grand
9. Tresor on the rocks white
10. Tresor on the rocks rose
Začiatok: 19,00 hod
vstupné: 29 Eur (vrátane občerstvenia)
Rezervácie, prosím, zašlite na e-mail martin.gazo@onemore.sk alebo telefonicky na 0903 717 101, 0903 717 111
Zmena programu vyhradená. Uvedené údaje sú len informačné.
Stránka Rýchle.sk nie je organizátorom podujatí.
Obrázky podujatí môžu podliehať autorským právam.