Milí fanúšikovia dobrého jedla, prípravy na 3. ročník festivalu remeselných potravín Degustorium 2022 sú v plnom prúde!
Náš tím pre vás pripravuje už zaujímavý program, v rámci ktorého vám budeme chcieť sprostredkovať čo najkomplexnejší pohľad na kvalitné remeselné potraviny, ale i na to, čo všetko dokážete ich kúpou ovplyvniť.
Hlavnou témou 3. ročníka bude Ovčiarstvo & Salašníctvo, ale tešiť sa môžete samozrejme aj na ďalšie:
✨ Kvalitné remeselné potraviny ako súčasť našich všedných dní
✨ Slow Food & Klimatická kríza & Slovensko
✨ Vzdelávanie o potravinách
✨ Mestské farmy
✨ Aliancia šéfkuchárov & Slow Food
✨ Slow Wine
✨ Komunity Slow Food – Naše TRHY – Earth Markets
✨ Archa Chutí & Prezídiá Slow Food
&
✨ slow TRH – trh s kvalitnými a tradičnými produktmi zo Slovenska a zahraničia & ich producenti
Viac informácií o programe a hosťoch už čoskoro!
Téma kvalitných potravín a zdravej výživy je v súčasnosti vnímaná veľmi intenzívne a preto by sme radi prišli s inšpiratívnymi témami, predstavili vám zaujímavé úspešné projekty zo Slovenska, ale i zo zahraničia a rovnako ako v minulých ročníkoch chceme dať priestor rodinným farmám, manufaktúram a všetkým, ktorí pri svojej práci dokážu zhodnocovať kvalitné potraviny.
KEDY A KDE?
Nedeľa 22. 5. 2022 / Stará tržnica, Námestie SNP 25, 81101 Bratislava
VSTUPENKY
Predpredaj vstupeniek spustíme čoskoro.
Pre viac informácií sledujte náš web www.degustorium.sk/
FB: www.facebook.com/Degustorium
IG: www.instagram.com/degustorium/
—
Organizátor: Slowfood Pressburg
Generálny partner: Yeme, plnochutné potraviny
Partneri: Skutočne zdravá škola, Stará tržnica
Zmena programu vyhradená. Uvedené údaje sú len informačné.
Stránka Rýchle.sk nie je organizátorom podujatí.
Obrázky podujatí môžu podliehať autorským právam.